View Full Version : 10 کیلو افزایش وزن در 1 ماه!!!?
مکمل بیگ مکس را تقریبا می شناسید. این مکمل نوعی مکمل پروتئینی حاوی قند است که برای افزایش وزن نه چندان عضلانی و برای افزایش وزن توام با چربی مناسب است اما اگر به زیر نویسی که در شبکه های ماهواره ای این چنینی که شرح گوشه ای از آن رفت دقت کنید می بینید که این ماده به عنوان افزاینده تضمینی 10 کیلوگرم در ماه معرفی شده و روزانه در حدود 200 بار این ادعا به خورد مخاطب داده می شود!
شما که دستی در اینترنت دارید و مطالعه می کنید به خوبی می دانید که این مکمل چیزی به جز ویتامین و پروتئین و قند در وجود خود ندارد و مکملی برای تکمیل نقایص موجود در تغذیه است و قدرت هیچ نوع معجزه ای ندارد و ادعای 10 کیلوگرم افزایش وزن در ماه که حتی در برخی موارد از دست استروئیدها نیز بر نمی آید در مورد این مکمل داستان سرایی محض است.
این قبیل داستان سرایی های تجاری که به تقلب در قمار نیز شباهت دارد در مورد لاغر کننده های معجزه گر نیز جاری است و ادعا می شود که فلان محصول شما را 25 کیلو در ماه لاغر خواهد کرد بی آنکه بازگشتی در کار باشد و یا بی آنکه مصرف آن عارضه ای در پی داشته باشد!!!
نمونه هایی مشابه به این داستان سرایی های از بیخ اغراق آمیز و تجاری نه چندان مجاز را در پیاز داغ های کمتر و در نشریات تخصصی و فوق تخصصی!!! پرورش اندام که تحت نظارت ارگان های نظارتی همین کشور نیز منتشر می شود به فراوانی به چشم می خورد و با این وجود ارگان های نظارتی این مملکت تمام وظایف و کنترل خود را به سیاه شدن نوک سینه ورزشکاران در نشریات محدود کرده اند و در برابر این قبیل عوام فریبی و سوء استفاده های آشکاری که در جهت سود جویی برخی از افراد و در جهت فریب آشکار مردم نگون بخت زود باور و دهن بین و شاید هم بی اطلاع صورت می گیرد حرکتی نمی کنند.
با سلام
من مشگل اضافه کردن وزن را دارم وغذا هم خوب میخورم در سه ماه گذشته که برنامه تمرینی خوبی هم داشتم متاسفانه شاید یک یا دو کیلو اضافه کرده ام ایا راهی را ÷یشنهاد میکنید قد 183 وزن 85 کیلو
برنامه غذایت چیه و چه ورزشی انجام میدی و چقدر قصد داری وزن اضافه کنی
flower
با سلام
من بدنسازی میکنموحداقل 15 کیلوی دیگر میخواهم
خوب برنامه غذایی خاصی استفاده میکنی
داروهای مکمل چی میخوری
با سلام
من مشگل اضافه کردن وزن را دارم وغذا هم خوب میخورم در سه ماه گذشته که برنامه تمرینی خوبی هم داشتم متاسفانه شاید یک یا دو کیلو اضافه کرده ام ایا راهی را ÷یشنهاد میکنید قد 183 وزن 85 کیلو
سلام به شما کاربر گرامی
چند سال هست که ورزش بدنسازی رو انچام میدین
البته مشخصات کامل رو نگفتین و اینکه 85 کیلو وزن شما عضله هست یا چربی هم دارید؟
برنامه تمرینی در ایام هفته شما به چه صورت هست؟
با سلام
من حدود یکسال است بدنسازی را بصورت منظم و هفته ای 4 جلسه
ودر هر جلسه فقط روی دو قسمت بدن مثلآ یک روز تمرینی من فقط
شامل جلو بازو و÷ا میباشدفکر میکنم چربی خیلی کمی دارمو بیشتر
وزن من شاید مربوط به استخوان بندی می باشدو تاکنون هیچ مکمل
یا داروئی مصرف نکردهاموفقط به ÷یشنهاد دوستان دو هفته ای هست
روزی یکعدد قرص سیبروهبتادین مصرف میکنم
خوب شما از این مکملی که ادمین سایت معرفی کردن استفاده کن ؟
جواب میگیری
و چه غذای استفاده میکنی چه مقدار مصرف داری
اگه بتوانید عکسی از بدن خود واز عضلات بگیرید و برای من بفرستین به شما جواب خواهم داد
موفق باشید
حاجی شیطون شدی
عکس از بدن مردم میخوای چیکار
بتا جان اول تا اینکه عکس از تیپ بدنی شخصی نبینی نمیتونی نظر بدی که چقدر برای حجم باید تلاش کنه
و اینکه منو نگاه نکن دوستایی دارم اینجا که حرفه ای بدنسازی انجام میدن با اونا صحبت میکنم و راه حلی پیش پای این جوان میزارن
اگه میخوای به اهمیت موضوع پی ببری ،دوستای من شما رو جای صبحانه میل میکنن2we3
حاجی ی نگاه به نام کاربری این دوستمون بنداز اگه خانم باشه باید چیکار کنه عکس بفرسته
با سلام
ضمن تشکر از ÷اسخها عرض کنم جنس من کاملآ مخالف نام کار بری من
میباشد(احتمالآ دیگر ÷اسخی نمی بینم) شوخی کردم....
غذا ها مانند سایر مردم +انواع اجیلها و میوه جات .از نظر دوستان فرم
بدنم زیاد بد نیست با توجه به قد 183ووزن 85 کیلو.ولی نمی دانم چرا
زیاد نمی شود ضمنآ برنامه هایی که استفاده میکنم توسط خودم یا
افراد مبتدی دیگر نوشته می شود وبه آن صورت در باشگاه ما حرفه ای
وجود نداردو شامل چند تمرین میباشد که معمولآ همه انجام میدهند
با اختلاف ستها ومقدار وزنه ها.متشکرم
دوست عزیز شما به سوالها ما جواب نمیدی برای همین نمیتونیم کمک کنیم اجیل چیه
شما باید از انواع غذاها با در صد مشخص چربی و غیره استفاده کنید مثل گوشت .تخم مرغ ....ماهی ...مرغ و .....
در کل بعد از مدتی ورزش بدن دیگه رشد نمیکنه میگن بدن ایست کرده که دیگه موقع استفاده از مکملها و داروها فرا رسیده
در کنار مکمل باید خوراک خوبی داشته باشی
بهترین کاری که میتونی انجام بدی مشاوره با دکتر تغذیه و گرفتن برنامه غذایی و برنامه کاری از دوستان هم باشگاهیت میباشد
برنامه کاری رو باید از رده های بالاتر از خودت بگیری و نوع مکملهات هم مشخص کنی
در این صورت پیشرفت میکنی
خوب بتا جان امیدوارم جواب رو گرفته باشیtrenchcoat
البته اگر اسم واقعی شما رو میدونستیم خودمونی تر بحث میکردیم :confused:
همکار عزیزم جناب بتا به نکاتی خوبی اشاره کردند ممنون از ایشونrealmad
شما در هر رشته ای خواسته باشید در عرض نهایت 2-3 سال برای خود حرفه ای میشین -تکواندو اگه رفته باشید در عرض یکسال کمربند آبی رو میگیرین و بعد..... تنها تفاوت رشته بدنسازی همین هست که شما با یک مشت اهن سروکار دارین و اینکه هر کسی نمیتونه بیاد این ورزش.بعضی ها بعد از مدتی از این ورزش خسته میشن و میرن دنبال ورزش دیگه یا به کل ورزش رو کنار میزارن
اولین هدف تو ورزش بدنسازی باید سلامت باشه نه چیز دیگه
استفاده از مکمل ها زمانی به درد شما میخوره که واقعا غذای خوبی استفاده کنین،تغذیه روزانه خوبی داشته باشین.از اسم مکمل معلوم هست ،یعنی تکمیل کننده خودش به تنهایی کار خاصی انجام نمیده پس نباید ازش توقع داشته باشیم ما رو غول کنه.کسانی که به قول معروف غول میشن از راههای مضر اقدام به این کار میکنن که جز ضرر به بدن و کوتاهی عمر خودشون چیز دیگه ای براشون باقی نمی مونه مثل دوپینگ-تزریق آمپول های مختلف مثل دیانابول- و.............
به قول یکی از بزرگان که میگه انسان همان چیزی هست که میخوره.
خوردن اجیل و چیپس و..... جز ضرر ناشی پیز دیگه ای نداره.البته نمیشه گفت نباید خورد ولی برای تنوع هم که شده در ماه یک دو بار خورده بشه مشکلی نداره
آرنولد معتقد هست که انسان یکبار زندگی میکنه و از این یکبار باید استفاده درست بکنه
بعضی ها میرن دنبال اعتیاد -بعضی ها میرن دنبال خوش گذرونی-بعضی ها میرن ......
مهم اینه که شما راه درست رو انتخاب کردی و همین قدر که تونستین ورزش رو انتخاب کنین برای خود شما و خونواده ارزش زیادی داره.
من خودم قبل تصادفی که با موتور داشتم به این ورزش میرفتم والبته تسلیم نشدم و اوایل به خاطر اینکه پاهام مخصوصا زانو سمت راست دچار مشکل شده بود به دومیدانی روی آوردم و بعد از جلسات فیزیوتراپی دوباره برگشتم به این ورزش البته نمیگم که بدن خوبی دارم ولی حداقل اینکه دوباره به راه خودم برگشتم....
البته الان به خاطر مشکلات کاری فعلا یه مدتی نمیرم ولی باز شروع خواهم کرد
شما با برنامه این که خودتون درست میکنین و یا از دوستانتون میگیرین هیچ وقت موفق نمیشوید.حداقل کاری که باید بکنید اینه که به یک مشاور بدنسازی مراحعه کنید -هر بدنی دارای نقاط ضعف و نقاط قوتی هست که باید نقاط ضعف برطرف بشه و نقاط قوت هم بهتر.
حالا در آینده این بخش مربوط به بدنسازی رو بهتر خواهم کرد-مقالات زیادی در این مورد هست خواهم گذاشت برای استفاده شما عزیزان
موفق باشیدrealmad
سلام تشکر از ÷اسختان
زمانی در باشگاه نادری اقای سعدون حیدری برنامه بطور رایگان به ورزشکاران میداد نمی دانم الان
هم هست یا ... برای گرفتن یک برنامه خوب به کجا باید مراجعه کرد.دوستی داشتم میگفت زمانی
برای من حالت ایست وزن وعضله ÷یش امده بود به شخصی حرفه ای مراجعه کردم در ازای مبلغ
یکصدو ÷نجاه هزار تومان داروئی را معرفی کرد که واقعآ مرا متحیر کرد .ما که از این ÷ولها نداریم
ما هم چون از این پولا نداشتیم بیخیال شدیم
در رابطه با اینکه برنامه چقدر کارساز باشه حرف و حدیث های زیادی هست واینکه هر کسی تو این دور و زمونه برای خودش کاسبی راه انداخته.باز هم کسانی هستند که به فکر جوونها باشن و شاید دیگه پول نگیرن
برای ایست عضله شما باید به برنامه هایی روی بیارین که نتیجه اونها شوک هستن برنامه ها ی شوک زیادی وجود دارند ، البته این نکته رو هم بگم که برنامه های شوک دهنده ،به خاطر فشار زیادی که به عضلات و طی یک جلسه وارد میشه زیاد هست حتما توصیه میکنم قبل تمرین به مدت 15-20 دقیقه گرم کرده و همچنین برای بار اول از هر حرکت بصورت گرم کردن اون عضله استفاده کنید.مثلا اگر اول جلو بازو دارین و 4 ست هست قبل اینکه 4 ست رو شروع کنید 1 ست گرم کننده اجرا کنید تا مفاصل به اصطلاح روغن کاری بشن
برنامه مفید هست ولی نه به این اندازه البته کسانی در تهران هستند که برای برنامه مبالغ هنگفتی رو هزینه میکنند
مهرداد گلیایئ
01-12-2009, 23:22
سلام قرص سیپروهپتادین اشتهای کاذب میاورد و یکی از عوارض ان خواب الودگی-عصبانیت-گیجی و مورمور شدن بدن است
مهرداد گلیایئ
01-12-2009, 23:23
سلام تشکر از ÷اسختان
زمانی در باشگاه نادری اقای سعدون حیدری برنامه بطور رایگان به ورزشکاران میداد نمی دانم الان
هم هست یا ... برای گرفتن یک برنامه خوب به کجا باید مراجعه کرد.دوستی داشتم میگفت زمانی
برای من حالت ایست وزن وعضله ÷یش امده بود به شخصی حرفه ای مراجعه کردم در ازای مبلغ
یکصدو ÷نجاه هزار تومان داروئی را معرفی کرد که واقعآ مرا متحیر کرد .ما که از این ÷ولها نداریم
سلام اگر بتوانید باشگاه سعدون را پیدا کنید یکی از بهترین مربیها هستند و برنامه های ایشان عالی است
بله مهرداد جان حرف شما کاملا درست هستeyes
حتی این مکلمل ها هم بعضی مدل ها همینطوری هست،چون کراتین وگلوتامین وقتی زیاد مصرف بشه باعث کسل شدن بدن میشه و خستگی کاذب بوحود میارهbad_boys_20
البته در مورد دوپینگ این امر به نظر من بیشتر مشهود هست
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.